1. Zaměstnavatel
  2. Praha
  3. pitwin s.r.o.
Hodnocení
doporučuje společnost Recenze ()
Celkové hodnocení zaměstnavatele

pitwin s.r.o.

Praha, Michle, Jaurisova 515/4

Přidejte recenzi, pomozte ostatním najít dobrého zaměstnavatele

Všechny ( 0 ) Pozitivní ( 0 ) Neutrální ( 0 ) Negativní ( 0 )

Uživatel: Správce

Máte nějaké informace o práci pro tuto společnost? Jaká je atmosféra? Je plat dobrý? Existují nějaké výhody? Jaké jsou pracovní podmínky? Díky předem!
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 5 1

Uživatel: N

Negativní recenze
08.01.2024 8:56
Nejhorší práce, vyhněte se obloukem
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 1 0

Uživatel: Smetanov

Negativní recenze
03.01.2024 15:57
Práce, která byla nabídnuta touto společností, tedy "průzkum trhu", "vyplňování dotazníků", kde tazatele chodili po rodinných domech a vyplňovali s majiteli citlivé informace do dotazníků byla naprosto hrozná, jenom doufám, že už nic takového nedělají, jelikož zaměstnavatel sliboval slušné finanční ohodnocení a na výplatu nevyplatil ani tolik, kolik měl, samozřejmě poslal výplatu menší, a za tu námahu a dřinu vazbě zesměšňující. S koordinátorkou, která byla zaměstnavatelem pověřená k řízení ve městě, nebyla absolutně žádná domluva, byla arogantní, neuměla se dobře a srozumitelně vyjadřovat, a dokonce byla rasistického rázu. Když se  zaměstnavatel o své pracovnici, tedy již zmíněné koordinátorce dozvěděl, nic vhodného k situaci a spravedlností nezmínil, ještě k tomu se mu nedalo dovolat a tak i vyřídit důležité věci, spojené s výplatou, problémy apod.. Sám zaměstnavatel slíbil důležitou schůzku, ohledně předání daných vyplněných dotazníků a dalších důležitých dokumentů, a nikde nakonec nepřišel, na to se však ohradil, že na to upozornil, avšak vážně neupozornil a nedal jakkoli vědět. Zkrátka hrůza, naprostá katastrofa a vážně s velikou upřímností NEDOPORUČUJI!!!!!!
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 0 0

Uživatel: M

Negativní recenze
16.09.2023 2:39
Ztráta času a peněz!
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 2 1

Uživatel: Nicol

Negativní recenze
16.09.2023 2:38
Pomohla Vám recenze? 0 1

Uživatel: Mia

Negativní recenze
14.09.2023 16:13
Nedoporučuji
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 3 1

Uživatel: H

Negativní recenze
14.09.2023 16:13
Neprofesionální přístup zaměstnavatele, nadávání zaměstnancům atd. Toto všechno a ještě více. Poslání výplaty asi týden po termínu s tím, že vám nepřijdou peníze, které jste si nadřeli. Ale ami ne třetina toho. Dotazníky uznává náhodně…
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 4 1

Uživatel: S

Negativní recenze
14.09.2023 15:57
Všechny ty pozitivní reakce zde musel [Moderováno] napsat sám nebo slíbit odměny brigádníkům (které pak zjistí, že nedostanou). Není šance, aby zde někdo měl dobrou zkušenost. Proč by někdo psal něco negativního, dokud by opravdu neměl takovou zkušenost. V této společnosti se buď jen peru peníze nebo [Moderováno] je jen záludný člověk který nechá své brigádníky makat a pak jim pomalu nic nevyplatí… klidně napište pro konkrétní kontakty které měly takovou zkušenost a věřte mi že je jich hodně
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 5 2

Uživatel: Nick

Negativní recenze
14.09.2023 13:55
Pracoval jsem celý srpen, vyplněno kolem 100 dotazníků, samotná práce mi přišla vpořádku. Problém nastal s výplatou, zaprvé mi přišla o 4 dny později, než měla, a na to že jsem vyplnil cca 100 dotazníků, s tím že mi bylo řečeno že jsou naprosto ukázkové jsem dostal výplatu absolutně mizernou. A tím myslím že mi proplatili maximálně 10 dotazníků, které jsem jim poslal. Vyhněte se této firmě.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 8 1

Uživatel: Martina

Negativní recenze
02.09.2023 15:28
vyhnete se obloukem:((
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 8 2

Uživatel: Vaclav

Pozitivní recenze
29.08.2023 17:24
K aktuální brigádě - Vyplňování dotazníků offline. 
Plat - 150-200Kč/potvrzený tŕíminutový dotazník je velmi nadstandartní.  U jiných tazateských prací a průzkumů se podobné částky vyplácí za až více než půlhodinové dotazníky s desítkami otázek. 

Atmosféra - Profesionální ale nepříliš formální. Je vidět, že majitelé chtějí, abyjste uspěli a jsou tam od toho vás podpořit a poradit vám. Přístupnost a rychlost odezvy koordinátorů jsou srovnatelné se špickou v oboru. Nestane se vám problém mnoha koordinátorů tazatelů v jiných podobných pracích, kteří neodpovídaji včas na dotazy a ani jednou je nepotkáte osobně. 

Pracovní podmínky - Pracoval jsem pro ně na více projektech a vždy jsem dostal svou potvrzenou práci zaplacenu. Máte vysokou časovou flexibilitu, kdy pracujete si určujete sami. Je to ale tazatelská práce jako každá jiná i přes nadstandartní podporu, odměnu i přístup koordinátorů. V terénu jste to jen vy a náhodní lidé/respondenti, což může být skvělá zábava, ale také výzva z hlediska přístupu a osobní motivace, není to práce pro každého. Alespoň nějaký vztah k aktuálnímu tématu průzkumů je velkou výhodou.   

Celkově bych práci pro Pitwin vřele doporučil, pokud je vám brigáda/práce tazatele blízká a sedí vám. tak jenom těžko budete hledat lepšího zaměstnavatele s tak dobrým poměrem podpory a odměny v oboru.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 10 3
Odpovědět: Vaclav

Uživatel: S

14.09.2023 16:01
Slibena [Moderated] odměna je opravdu nadstandardní… ale asi až tak nadstandardní že ji nedostanete… ze 118 dotazníků uznali 8 a vaše měsíční tvrdá práce je v jejich kapse
Pomohla Vám recenze? 5 1
Odpovědět: S

Uživatel: Vaclav

19.09.2023 12:08
Já měl přístup ke svým reportům - následná kontrola není dělaná Pitwinem, ale jejím klientem. Klient potom posílá peníze Pitwinu. Všechny potvrzené dotazníky opravdu byly zaplaceny, pokud jsem nedostal zaplaceno já, tak nedostal peníze ani Pitwin od Klienta. To šlo jednoduše dohledat pomocí kontaktů (jednoduše se zeptat respondenta jak proběhl kontrolní hovor.) 

Předem šlo tak nějak vědět kdo mi "projde" a kdo ne - klient potvrdí respondenty a zaplatí Pitwinu ne jen za data v dotazníku, ale za opravdový následný zájem o bavení se o tématu při telefonické kontrole od Klienta (v mém případě zájem o nové technologie - solary/čerpadla).
Pomohla Vám recenze? 1 0

Uživatel: Deniska

Pozitivní recenze
29.08.2023 16:03
Brigáda úplně v pohodě děkuji
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 5 1
Odpovědět: Deniska

Uživatel: Petol

29.08.2023 16:40
Přesně, když si vzpomenu na mekáč, nebo dělání sbírky, tak tohle byla velká pohodička, šefici správnáci. Až teda na tu jejich novou slovenskou koordinátorku domejšlivou, ale tu už prý vyhodili co říkal kámoš. Takže svět je zase v pořádku :-D
Pomohla Vám recenze? 3 3
Odpovědět: Petol

Uživatel: Mar

14.09.2023 16:16
Asi tam nejsi moc dlouho co :)
Pomohla Vám recenze? 0 0
Odpovědět: Petol

Uživatel: Ing

14.09.2023 16:20
100 lidí si podle tebe domyšlelo jo :)
Pomohla Vám recenze? 0 0

Uživatel: NoName

Pozitivní recenze
29.08.2023 16:01
Brigoška byla v pohodě!
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 6 2

Uživatel: PrahaBoy

Pozitivní recenze
29.08.2023 15:47
SPOKOJENOST SAKRÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!

Ahoj, jsem kamarád Lii a Hanky a právě mě poslali tento at sem něco napíši. Co říct???????

1. brigáda super, nová zkušenost a vcelku prdel s těma lidma
2. výplata menší o pár stovek než jsem čekal, ale věděl jsem že mám v dotazníkách chyby, spíše jsem doufal, ale logicky mě neprošli všechny. Udělal jsem 77 dotazníků a proplaceno jsem měl 70 jestli si dobře pamatuji. 
3. kolektiv paráda
4. šéfové,  no mě moc nesedli, ale ani mě neměli čím vadit, jsou takový svoji :-D, ale FEROVÝ, HODNÝ A SNAŽÍ SE DOKOLA VŠE VYSVĚTLOVAT a to i těm dost hloupějším, které měli za mě dávno vyhodit a ne se s nima takhle patlat. Opravdu některý brigádníci byli doslova vypatlaný a vsadím se že to jsou ti co tu teď píší hlouposti :-D.
5. komunikace za jedna, přišlo mě že nás kolikrát vodí za ručičku a vše opakují jak kdybysme byli dementi, ale chápu, protože my to s holkama chápali, ale někteří nechápali ani základy jak se chodí na směnu.

SHRNUTO, BRIGÁDA BYLA DOBRÝ ZÁŽITEK, ZA TU CHVILKU CO JSEM TAM BYL JSEM SI VYDĚLAL NÁDHERNĚ A NIKDO MĚ NIČÍM NEVYTÁČEL Z FIRMY. S NADHLEDEM CHÁPU VŠE PROSTĚ.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 6 1

Uživatel: Hanka Dao

Pozitivní recenze
29.08.2023 15:34
Ahoj, jmenuji se Hanka a jak už psala sestra Lia, tak nejen my upřesním, ale také i náš spolužák, také lidé co jsem poznali na této brigádě byli super stejně jako brigáda. Štve mě, jak v česku stále někdo někoho špiní, to z ciziny neznám prostě. Náš spolužák si vydělal na rozdíl ode mě a sestry méně než čekal, ale nezlobil se, chápal proč to tak je. Ono když čtu naštvaná ty komentáře a pamatuji si jací lidé také na brigádě byli a co vše nechápali ani po týdnech opakování, tak se obávám, že chyba bude spíše na straně neschopnosti zde pokřikujících. Dostala jsem se do styku s koordinátorem Michalem, majitelem Honzou a také ostatníma brigádníkama a nevím na co bych si stěžovala. Výplata 2 x přišla včas, přišla v pořádku, mohli jsme si volit směny jak chceme a dělat skoro co chceme. Opravdu nechápu, jsem nazlobená z toho co zde čtu. Zažila jsem jednou našeho koordinátora ráznějšího, ale protože si lidé dělali co chtěli v jednom týdnu, božeee vždyt je to práce a oni šéfové, musíte mít trošku respekt před nima a chovat se slušně, co pak čekáte nazpět když neumíte ani dodržet základní pravidla? Sama dávám na recenze, ale toto je ošklivé a určitě řeknu dalším co byli na brigádě at něco napíší a dám to vědět pánům z Pitwinu, že takové věci o nich kolují.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 7 2

Uživatel: Lia Dao

Pozitivní recenze
29.08.2023 9:30
Dělala jsem zde petice i 2 průzkumy a nikdy s ničím nebyl problém. S výplatou ani dobrou komunikací. Sestra to samé. Nevěřím co zde čtu, jelikož nejen firma, vedení, ale také kolektiv byl super, užili jsme si hodně srandy ikdyž ti oslovení byli často šílení.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 8 1
Odpovědět: Lia Dao

Uživatel: Hanka Dao

29.08.2023 15:34
Ahoj všichni, tak pod koment ségry se připojuji. A nedá mě to a písnu něco víc zvlášť. Hanka
Pomohla Vám recenze? 5 0

Uživatel: Dalsi mamanek

Negativní recenze
19.08.2023 10:34
spolumajitel komunikuje jen vysměsně a agresivně, jiný přístup nezná. zavádí lže a nevyplácí brigadníkům tolik peněz kolik by měl. raději jít dělat do obchoďáku než na tuto brigadu. měly by mu zakázat pracovat s lidmi.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 9 7

Uživatel: ID

Negativní recenze
19.08.2023 10:33
Vymazán adminem
Pomohla Vám recenze? 2 8

Uživatel: ID

Negativní recenze
19.08.2023 10:28
Vymazán adminem
Pomohla Vám recenze? 3 8
Odpovědět: ID

Uživatel: CreepyBear

12.09.2023 17:52
Kdo by se šlo najít?
Pomohla Vám recenze? 0 0

Uživatel: John Doe

Negativní recenze
18.08.2023 22:17
Brigáda se tvářila skvěle, 150 kč za dotazník? Průměr 3-5 dotazníků? To by znamenalo 450-750 za hodinu? To jsem vydelaval za 6 hodin prace u minuleho zamestnavatele. Bylo nam receno ze tyto penize jsou za kazdy “verifikovany” dotaznik. Bylo nam receno ze to znamena ze vyplnime s nekym dotaznik, zavolaji jim a overi si jestli jsme tam fakt byli, a to melo byt vse. Po tydnu prace asi 40ti prochozenych hodinách v dešti, v horku jsem si začínal říkat že mi tu něco nehraje, ale pokračoval jsem dál. A pak to přišlo, brigádník zjistil o co opravdu šlo - o Lead Generation (zkráceňě LeadGen), jde o proces získávání potencionálních zákazníků. Pro nás to znamenalo jedno a to jedinné - že nedostaneme skoro žádné peníze. Toto se nám jen později potvrdilo když nám se spožděním cca 5 dní poslal výplatu, já osobně dostal sumu za kterou si koupim maximalne tak kebab - nedelam si srandu fakt maximalně kebab, ani normalni večeři maximalně kebab. Ted si představte, máte prázdniny, více jak týden z nich strávíte chozením na brigádu ktera se tváří hezky, prý průzkum trhu, “ 150 korun za každý správně vyplněný dotazník přičemž úspěšnost je 9/10 dotazníků? No super!”, zaměstnavatel vás naučí jak nosit správně vyplněné dotazníky, a vy je opravdu nosíte tak jak vám to řekl a pár desítek jste jich přivedl, třeba dejme tomu 50, z toho si odečtete 10 které byly špatně vyplněny a najednou máte 6000kč které vám má zaměstnavatel poslat, a pak vám pošle 2/100 z toho co vám má poslat.. a nejsem jedinný toto se stalo desítkám brigádníkům pracujících v pitwin s.r.o. A nejhorší na tom je že doteď pán Jan Kureš nabírá do své firmy nové a nové brigádníky.. toto píšu proto aby se nikomu nestala podobna situace.. přece jenom každý máme čas na této zemi který nám nikdo už nevrátí..
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 11 8
Odpovědět: John Doe

Uživatel: Brigadnik

18.08.2023 22:45
Súhlasím, mala som rovnaku skúsenost
Pomohla Vám recenze? 4 6
Odpovědět: John Doe

Uživatel: CreepyBear

12.09.2023 17:50
Broooo,apsoň 1 tady,co napsal pravdu
Pomohla Vám recenze? 4 1

Uživatel: Brigadnik

Negativní recenze
18.08.2023 21:54
Nikdy víc, katastrofálni komunikace ze strany spolumajitele, oněskorené výplaty, [Moderated] a mnoho dalsiho…
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 11 6

Přidejte recenzi, pomozte ostatním najít dobrého zaměstnavatele

Žádný obsah. Tato společnost nevyplnila záložku "O společnosti".

Nábor vedený společností:

Všechny (17) Aktuální ( 0 ) Archivní ( 17 )

Vyplňování dotazníků | Ostrava a okolí | 150 - 200Kč/ dotazník

Ostrava -
Vypršela: 11.10.2023
150 - 450 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Vyplňování dotazníků | Praha a Stř. Čechy

Praha 2 -
Vypršela: 11.10.2023
300 - 450 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Vyplňování dotazníků | České Budějovice | 150 - 200Kč/dotazník

České Budějovice -
Vypršela: 11.10.2023
150 - 450 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

| cca 300Kč/h | Vyplňování dotazníků ČB a Jižní Čechy

České Budějovice - České Budějovice 4
Vypršela: 29.09.2023
práce na živnostenský list/ičo
dohoda o pracovní činnosti
dohoda o provedení práce
jiné
brigády
300 – 450 Kč/hodina
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Vyplňování dotazníků offline | České Budějovice | 150 - 200Kč/dotazník

České Budějovice -
Vypršela: 24.09.2023
150 - 450 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Vyplňování dotazníků offline | PRAHA a okolí | 150 - 200Kč/dotazník

Praha -
Vypršela: 24.09.2023
150 - 450 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Vyplňování dotazníků offline | Ostrava a okolí | 150 - 200Kč/ dotazník

Ostrava -
Vypršela: 24.09.2023
150 - 450 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Vyplňování dotazníků | Ostravský region | Cca 285Kč/h

Ostrava - Moravská Ostrava
Vypršela: 18.09.2023
práce na živnostenský list/ičo
dohoda o pracovní činnosti
dohoda o provedení práce
jiné
brigády
250 – 400 Kč/hodina
Archivní nabídka
Archivní nabídka

| LETNÍ BRIGÁDA | Vyplňování dotazníků Praha a Stř. Čechy

Praha 2 -
Vypršela: 08.09.2023
300 - 450 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

| LETNÍ BRIGÁDA | Vyplňování dotazníků Praha a Stř. Čechy

Praha -
Vypršela: 31.08.2023
300 - 450 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

| LETNÍ BRIGÁDA | Vyplňování dotazníků Ostrava + celý region

Ostrava -
Vypršela: 31.08.2023
250 - 400 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

| LETNÍ BRIGÁDA | Vyplňování dotazníků ČB a Jižní Čechy

České Budějovice -
Vypršela: 20.08.2023
200 - 350 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

| LETNÍ BRIGÁDA | Vyplňování dotazníků Praha a Stř. Čechy

Praha -
Vypršela: 19.08.2023
300 - 450 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Vyplňování dotazníků | Ostravský region

Ostrava - Moravská Ostrava
Vypršela: 10.08.2023
práce na živnostenský list/ičo
dohoda o pracovní činnosti
dohoda o provedení práce
jiné
brigády
250 – 400 Kč/hodina
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Koordinátor brigádníků - tazatelů | průzkumu trhu - dotazníky offline

Praha 2 -
Vypršela: 01.08.2023
300 - 500 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Vyplňování dotazníků v terénu | České Budějovice a okolí

České Budějovice - České Budějovice 4
Vypršela: 14.05.2023
práce na živnostenský list/ičo
dohoda o pracovní činnosti
dohoda o provedení práce
jiné
brigády
150 – 300 Kč/hodina
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Průzkum trhu – dotazníky | PRAHA a okolí | 150 - 170Kč | dotazník

Praha -
Vypršela: 16.03.2023
150 - 170 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka
Work or Not - Zkontrolujte si zaměstnavatele a vybírejte s rozumem!

Jaký je Váš názor na práci ve společnosti pitwin s.r.o., podělte se o svůj názor a pomozte ostatním.