1. Zaměstnavatel
  2. Praha
  3. ELEGREEN s.r.o.
Hodnocení
doporučuje společnost Recenze ()
Celkové hodnocení zaměstnavatele

ELEGREEN s.r.o.

Praha, Moskevská 1464/61

Přidejte recenzi, pomozte ostatním najít dobrého zaměstnavatele

Všechny ( 0 ) Pozitivní ( 0 ) Neutrální ( 0 ) Negativní ( 0 )

Uživatel: Správce

Máte nějaké informace o práci pro tuto společnost? Jaká je atmosféra? Je plat dobrý? Existují nějaké výhody? Jaké jsou pracovní podmínky? Díky předem!
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 0 0
Odpovědět: Správce

Uživatel: Joska

27.10.2023 15:45
Podvodník. Samý bílý kůň.
Pomohla Vám recenze? 7 0

Uživatel: zakaznik

Negativní recenze
01.02.2024 10:49
Podvodná firma
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 4 0

Uživatel: Anonym

Negativní recenze
01.02.2024 10:45
Podvodná firma.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 3 0

Uživatel: Anonym

Negativní recenze
30.12.2023 23:46
Rastislav Paleta je dlouhodobý profesionální [Moderováno]. Podívejte se na to množství firem co už položil a kolik lidí při tom [Moderováno] https://rejstrik-firem.kurzy.cz/osoba/409789/ Firmy se nelikvidují jak na běžícím páse, firmy se dají také prodat. [Moderováno].
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 6 0

Uživatel: Nich

Negativní recenze
04.12.2023 19:33
Vybrali zálohu 250 tis. a dál nic. Jsou to [Moderated]
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 11 1

Uživatel: Paleta

Neutrální recenze
22.11.2023 18:17
Rád bych v této skupině uvedl. Elegreen momentálně za poslední měsíce našel způsob jak zajistit domntování zakázek po termínu.  Kdokoli má u nás smlouvu, tak ať se mi ozve na moje tel číslo a velmi rádi najdeme nějaké východisko a zajistíme dokončení instalace. Mám dokonce svolení , pro získání důvery , dát tel na dokončené zákazníky, aby lidé věděli, že se tak opravdu děje. Zde ty telefony zveřejnit nesmím z důvodu zachování soukromí.  Těm , kdo ještě nemá namontováno se ještě jednou velice omlouvám. Do špatné situace se může dostat jakákoli firma v jakémkoli oboru. Bohužel jsme byli obklopeni špatnými lidmi kterým jsme věřili a hlavně se prezentovali uplně jinak, než nakonec bylo.Ale máme opravdu snahu věci napravit a dát vše dopořádku. Nejsme rozhodně žádní podvodníci a záleží nám na tom , aby lidé nepřišli o FVE , kterou jim máme jako firma zajistit. Jestli můžu poprosit, tak se mi ozvěte , kdo ještě namontováno nemáte a budeme hledat co nejschůdnější a nejrychlejší řešení. Děkuji a velice se omlouvám za vzniklou  situaci. s pozdravem Paleta
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 0 13
Odpovědět: Paleta

Uživatel: Anonymous

26.11.2023 9:20
Obávám se, že vzniklá situace člověka, který je zvyklý jít z exekučního řízení do exekučního řízení již 20.let nijak netrápí.
A zavolat Vám, pane [Moderated], jistě lze, bohužel telefon z 99,9% nezvedáte...
Pomohla Vám recenze? 18 0

Uživatel: Nick

Negativní recenze
22.11.2023 17:14
Kdyz namontují... Nevytáhnete z Palety dokumenty, faktury pro vyřízení dotace... Ale naopak chce Paleta další výpalné zakuklené do minimálně 15 000 za úpravu distribučního sloupku.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 11 0
Odpovědět: Nick

Uživatel: Paleta

22.11.2023 17:56
Dobrý den Vážený zákazníku. Omlouvám se za zdržení potřebnýh dokumentů k dotažení celého procesu. Bohužel vzhledem k tomu, v jakém finančním stavu se nacházíme, tak nemáme žádné další pracovníky abychom udrželi náklady na absolutním minimu dalších narustajících finančních ztrát. |A vzhledem k tomu , že vše řeším prakticky skoro sám, tak to bohužel trochu trvá. Nicméně hledám teď rozumnou firmu, která by dotace a veškeré věci vyřidila co nejrychleji. Firma která nám dotace zajišťovala, si říká za jednoho klienta 20.000,- kč!!!!! Normální cena obvyklá je mezi 5 - 7 .000,- včetně projektu! takže i toto samozřejmě napravíme. Dále bych se rád vyjádřil .. k výpalnému..jak zde uvádíte... Pokud si dobře prostudujete nabídku, tak v ní je jasně napsáno, že úprava distribučního sloupku není součástí ceny, ani smlouvy o dílo. Že toto si zákazník má zajistit sám , ale v případě potřeby umíme zajistitt.  A s touto informací pracuje montážní firma . Čili pokud toto není připraveno, tak montážní firma , aby vám elektrárnu mohla zprovoznit a aby Vás váš  distributor připojil, vám rovnou zhotoví. A dál subdodavatel pracuje pouze s informacemi, což je rozpis zakázky a na základě toho vystavuje faktury. Takže se evidentně nejdná o žádné " výpalné pro Paletu!!!" jak zde uvádíte!Ale o řádně vystavenou fakturu za provedené práce.  Takže mi opět můžete klidně zavolat , tel na mě máte a nebo je zde v diskusi. A můžeme si daný problém vysvětlit. Jelikož nejsem žádný podvodník, a stavím se k danným problémům čelem , tak rád vše vysvětlím. s pozdravem Paleta
Pomohla Vám recenze? 0 12

Uživatel: Podvedeny blbec

Negativní recenze
21.11.2023 16:28
Vymazán adminem
Pomohla Vám recenze? 0 0

Uživatel: Anonymous

Negativní recenze
19.11.2023 19:22
Prosím Vás žádnou smlouvu s nimi neuzavírejte.  Patřím k podvedeným (taky jsem rok čekal, že budou plnit).  Nic nesplnili, zálohu sebrali a pokud je mi známo, nic nemají, vše táhnou přes jiné účty a firmy.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 9 0
Odpovědět: Anonymous

Uživatel: Paleta

22.11.2023 17:42
Vážený pane Anonymous. Rád bych se zde ke všemu vyjádřil. Jsem Rastislav Paleta. 
1.  Vzhledem k tomu, že jsme v prodlení se zakázkami starými , tak jsme okamžitě zastavili jakékoli další nabírání zakázek a jakékoli vybírání záloh!!!  a to od začátku roku 2023! Jelikož firma loni skončila ve ztrátě .  A myslím že ve ztrátě nakonec skončilo x dalších desítek firem v tomto oboru! Od  začátku tohoto roku se jen a pouze snažíme najít nějaký způsob, jak bychom lidem zakázky dokončili! A to se také děje za pomoci dalších subdodavatelů, kteří nám jsou ochotni za určitých podmínek lidem domontovat, aby právě NEPŘIŠLI o svoji zálohu! Bohužel to co se tento rok stalo i po pádu Maliny a dalších , vyvolalo hysterii tohoto tipu , co zde píšete! Pokud si rozumný člověk , co někdy vedl nějako firmu spočítá měsíční fixní náklady na to aby firma nějak fungovala, tak mu vyjde číslo v řádu milionů za rok. A my ,jelikož jsme nechtěli, aby lidi o elektrárny přišli, tak se bohužel jen snažíme za pomoci vlastních a popučovaných peněz , za cenu osobního krachu , udržet věci tak, aby se vše domontovalo. Chápu určitě to , že jste naštvaný za to že to je velmi dlouhá, opravdu na dnešní poměry až nezdravě dlouhá doba. Plně chápu toto rozhořčení. Ale NEJSME PODVODNÍCI , který si peníze klientů odnesli do šantánu, jeli by na dovolenou a nakoupili nové baráky a pod, jak si dnes každý , kdo není z oboru myslí!!! ! Rok se tady každý den jen snažíme bojovat a hledat způsob, jak lidem zakázky dokončovat. A to se také děje!! A znovu připomínám, že žádné zálohy ani nové smlouvy NENABÍRÁME !Ani by jsme si to nedovolili! Řešíme jen a pouze dnes a denně ty , které nejsou domontované! Takže mi klidně zavolejte, číslo na mě zajisté máte(já nemohu , jelikož zde nepíšete své jméno) a my velmi rádi budeme hledat s vámi cestu jak zakázku co nejrychleji dokončit . Ale neměli by lidi házet všechny do jednoho pytle ala Malina . Někdo to opravdu mohl myslet dobře a bohužel být jen  obklopen podvodným pseudomanažery
Pomohla Vám recenze? 1 7

Uživatel: Anonym

Negativní recenze
17.11.2023 20:00
Jsou to zlodeji
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 7 0

Uživatel: karel

Negativní recenze
13.11.2023 15:47
Jak jsem již uvedl v reakci na jednu z předchozích recenzí, mám negativní zkušenost s touto firmou a zajímá mě, zda již někdo v pisatelů podniknul nějaké právní kroky ve věci nedodržení smlouvy o dílo.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 5 0
Odpovědět: karel

Uživatel: Paleta

22.11.2023 17:59
Dobrý den pane Karle ,
Ano, přiznáváme , že jsme nedodrželi termíny montáží, ale.. za poslední tři měsíce jsme zařídili domontování cca 25 baráků, kde jsme se zákazníky našli způsob, jak celou instalaci dokončit. Bohužel neznám vaše jméno, ale pokud máte na mě spojení , tak mi zavolejta a budeme se snažit o co nejrychlejší nápravu a najdeme způsob , jak celou nepříjemnou věc dát dopořádku.
Děkuji Paleta
Pomohla Vám recenze? 0 6
Odpovědět: karel

Uživatel: Monika

10.05.2024 20:57
Ano ale bez výsledku, podáno trestní oznámení a nic se neděje, Paleta jen lže a vymýšlí si nějaké nesmysly, zálohu sme zaplatili hned a nemáme nic ani panely ani peníze doufám že se mu aspoň blbě spí když okrádá slušné rodiny
Pomohla Vám recenze? 0 0

Uživatel: Anonym

Negativní recenze
30.10.2023 15:59
Podvodníci
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 7 0

Uživatel: DP

Negativní recenze
27.10.2023 15:43
Podvodník. Řeší někdo [Moderated] soudně?
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 6 0
Odpovědět: DP

Uživatel: karel

08.11.2023 19:42
Jsem v kontaktu s právníky, řeším stejný problém. Složil jsem zálohu a od té doby firma měnila podmínky a realizace se ani po téměř roce nekoná. Naposledy chtěli zaplatit celou smluvní cenu před realizací. Nesouhlasím s tím a řeším vrácení peněz. Beru to jako podvod!
Pomohla Vám recenze? 9 0
Odpovědět: karel

Uživatel: Paleta

22.11.2023 18:08
Zde bych také rád uvedl věci na pravou míru. 
NIKDY jsme nepožadovali už žádné další zaplacení dopředu , jak zde mylně uvádíte. Pouze se podepsal dodatek, kdy další platba se zaplatí po složení všech komponentů zákazníkovi, a v ten samí den jsou tam i instalátoři a okamžitě celý systém namontují a zprovozní. Následně na to dostane zákazník třetí fakturu s další splatností a dále má zákazník ještě poslední fakturu, tzv zádržné, které hradí až po předložení podání žádosti o PPP a žádosti na dotace. Toto činní 10.000.- kč a je ve prospěch zákazníka, pokud bychom to nepodali , tak aby si za ty zadržené peníze případně mohl najmout jinou firmu, která mu žádosti podá a dokončí tak celý proces. Tak prosím zde nepiště nepravdy.  Pokkud se se mnu spojíte, tak znovu opakuji, budeme velmi rádi hledat způsob jak celou záležitost narovnat. Znovu podotýkám, že chápu naštvanost lidí , kde jsme po termínu. Ale opravdu se snažíme řešit. s pozdravem Paleta
Pomohla Vám recenze? 0 7

Uživatel: Martin

Negativní recenze
13.10.2023 15:00
Jsou to podvodníci.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 11 0

Uživatel: Anonym

Negativní recenze
02.10.2023 20:44
Sprostí zloději. Musí j8t sedět
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 11 0

Uživatel: Klient

Negativní recenze
13.09.2023 16:03
Slibují, shrábli statisíce a pořád nic.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 11 0

Uživatel: Anonym

Negativní recenze
10.09.2023 7:26
banda podvodníků, 200 00 v [Moderated] a nic.
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 11 0

Uživatel: Petr

Negativní recenze
05.09.2023 10:47
200 tisíc záloha vyhozená státem podporovaný zloději
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 10 0

Uživatel: Petr

Negativní recenze
05.09.2023 10:47
[Moderated] 200 tisíc záloha v pr.eli
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 9 0

Uživatel: Jan

Negativní recenze
27.08.2023 7:52
Rok podepsaná smlouva a nic se neděje
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 12 0

Uživatel: Menetekel

Negativní recenze
19.06.2023 9:49
Vymazán adminem
Pomohla Vám recenze? 16 0

Uživatel: Luke

Negativní recenze
30.05.2023 17:49
Vymazán adminem
Pomohla Vám recenze? 16 0

Uživatel: Solarnipanel

Negativní recenze
27.03.2023 16:57
… raději bez komentáře
Zobrazit více >
Pomohla Vám recenze? 6 0

Přidejte recenzi, pomozte ostatním najít dobrého zaměstnavatele

Žádný obsah. Tato společnost nevyplnila záložku "O společnosti".

Nábor vedený společností:

Všechny (3) Aktuální ( 0 ) Archivní ( 3 )

Obchodník na obchodním místě / Obchodní zástupci

Dobřichovice
Vypršela: 23.06.2023
Práce na plný úvazek
30000 - 85000 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Obchodník na obchodním místě / Obchodní zástupci

Jesenice - Praha - Západ
Vypršela: 23.06.2023
Práce na plný úvazek
30000 - 55000 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka

Obchodník na obchodním místě / Obchodní zástupci

Karlovy Vary
Vypršela: 11.02.2023
Práce na plný úvazek
30000 - 85000 CZK
Archivní nabídka
Archivní nabídka
Work or Not - Zkontrolujte si zaměstnavatele a vybírejte s rozumem!

Jaký je Váš názor na práci ve společnosti ELEGREEN s.r.o., podělte se o svůj názor a pomozte ostatním.